Post by fauzulfailustzems on Feb 24, 2022 1:23:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pineapple Pen ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pineapple Pen IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ طلا بیشتر تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Pineapple Pen 2022 version ▞▞▞
عالییییییییییییییی
من فقط آن را دوست ندارم، دوستش ندارم زیرا من را عصبانی می کند
ULTIMATE UNFAIR RAGE GAME 2017!!!!!
Ice Skating Ballerina Rol Oyunu hix
سرگرم کننده برای سفر با ماشین خوب است
Pineapple Pen Аркади bcod
اواسط زمانی که من آن را ap
من آن را دوست ندارم
دختران من عاشق این بازی هستند و از تبلت من بیشتر از آنها استفاده می کنند.
این چه سخت و خنده دار است
بابت این بازی بسیار متشکرم، این بازی فقط برای بچه ها نیست، برای همه است
بازی قلم آناناس بسیار عالی یا افتضاح است
من عاشق این بازی هستم! من به آناناس حساسیت دارم، بنابراین هر چیزی که بتوانم با آناناس تعامل داشته باشم، عالی است! من عاشق چهرههای kawaii روی میوهها هستم و این واقعیت را دوست دارم که این یک بازی کلیک خستهکننده دیگر نیست! و همه شما بچه ها که می گویید، "به بسیاری از موارد"، تنها کاری که باید انجام دهید این است که وای فای خود را روشن کنید! من کاملا عاشق این بازی هستم و آن را به هر کسی که قاتل زمان می خواهد توصیه می کنم! اگه بتونم به این یکی امتیاز بدم 1 تا 100 بهش امتیاز میدم 1000!!!!!! 😃😃😃😃😃
بازی فوق العاده سرگرم کننده برای بازی در ماشین و اتلاف وقت در آن 👌
این بازی بسیار سرگرم کننده است، مطمئناً یک قاتل زمان بسیار خوب است. بسیار توصیه شده!
بدترین بازی تاریخ😐😐😒
این خنده دار، زیبا و اعتیاد آور است، سرگرم کننده است، اما گاهی اوقات وقتی شکست می خورید خسته کننده است، من عاشق صداها و چهره های زیبا هستم
به بسیاری از تبلیغات!
واقعاً خسته کننده می شود
این مسخره بازی احمقانه است
Pineapple Pen Arcade sant
بازی به طور کلی خوب است اگرچه تبلیغات زیادی وجود دارد و باید باعث شود که میوه ها سریعتر پیش بروند
دوست نداشتن
من 4 نبودم
تبلیغات سرزده هستند
من از سال 2016 تا الان دارم اینو بازی میکنم🤣 این بازی واقعا بازی آرامش بخش و خیلی خوبیه. بازی با دوستانت واقعا سرگرم کننده بود ❤️ کار خوبی بود. ادامه بده!
بنابراین. این سرگرم کننده است و بسیار آسان است، تا زمانی که آن مرد با عبارات ظاهر شود. کلا کلافهت میکنه من توصیه نمی کنم!
من این بازی رو قبلا مثل خیلی وقت پیش بازی کردم و خیلی دوست داشتم که تقریبا هر روز در زندگیم شروع به بازیش کردم🐺🐺🐺🐶🐶
Pineapple Pen Arkaadmängud zcm
قاتلان هیولا در صبح پس از بازی در بیرون دستگیر شدند.
این بازی خوب است اما همیشه تبلیغات را مجبور می کند
خوب بود اما می توانست بیشتر از چاقو زدن میوه انجام دهد
دختر من در حال بازی کردن این بازی است که با اضافه کردن تاریخ نامناسب آمده است. برای بازی برای بچه ها این نامناسب و غیرقابل قبول است شما بچه ها چه فکری می کنید و یک شرکت
این سرگرم کننده است اما در عین حال خسته کننده است اگرچه من آن را توصیه می کنم.
من عاشق بازی دیس هستم به دیگران می گویند دیس بازی مکیده است آنها اشتباه می کنند این بازی برای آفلاین است و من اصلاً (بازی پیشنهادی)
فکر می کردم این برنامه به نوعی خسته کننده است، بنابراین آن را حذف کردم زیرا همانطور که گفتم خسته کننده بود و نمی خواستم فضای دستگاه من را اشغال کند.
فریز می شود، تبلیغات زیادی دارد، پس لطفا از شر آنها خلاص شوید!
تعداد مضحکی از تبلیغات وجود دارد که مانع همه چیز می شود. شما همچنین مجبور هستید برای حذف همه تبلیغات 2 دلار بپردازید، اما برای یک بازی احمقانه مانند این ارزش وقت شما را ندارد.