Post by fauzulfailustzems on Feb 24, 2022 1:08:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Drift Clash Online Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Drift Clash Online Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa več draguljev ▞▞▞
▞▞▞ Drift Clash Online Racing 2022 version ▞▞▞
Ta igra je super, vendar potrebuje več funkcij. Všeč mi je, kako lahko tekmujete z nasprotniki v realnem času z spretnostmi, rezultat drifta je dober, vendar to ne pomeni, da je prava dirka, le driftati morate, dokler lahko, preden pridete do cilja. Predlagam, da zmaga tisti, ki prvi doseže ciljno črto, tudi ta igra potrebuje več prilagajanja, kot so nalepke, vinilke, spojlerji, pokrovi itd. Na splošno je igra 5/5, ker so kontrole dobre in driftanje je nekaj zahtevnega. , sama igra je dobra, zelo cenjena.
Prosim popravi to stvar. Ko se poskušam pridružiti freeroamu. Ko ga kliknem, se ne bo prikazal oglas ali zagnal strežnik, popravite!
Drift Clash Carreras yrj
sploh ne vem, kaj naj rečem, igral sem se okoli ed, tako da sem veliko o tej igrici, ki je bila včasih dobra, zdaj pa je kot vožnja po ledu. te igre ne priporočam nikomur
Zame je odlična igra, saj tako dobro igra driftanje, da mi je všeč
KO POSODOBIM GANE, MI DAJE 500 ZAČETNIH DENARJA, KO KOLI KADAR B IMEL 1MIL
ドリフト・クラッシュ (Drift Clash) レース mlo
Zakaj potrebujete oglase, da se pridružite igralcem, to ne deluje vsakič, ko odstranite zaklepanje oglasov Uredi: Seveda sem izgubil napredek
Če bi to igro uporabljalo nekaj naprav, se zdi gladka, zaenkrat brez težav, prilagajanje je nekako zanič, vendar upam, da se bo izboljšala v bližnji prihodnosti, 10/10 tho
Avtomobili nimajo oprijema, saj ni treba imeti niti ročne zavore, ker oprijem ne obstaja in se zavedaš, da imajo avtomobili več kot eno prestavo, ta igra je zanič, saj je v to vloženo malo ali nič truda, potencial je dober, vendar trenutno je tako hudo, da si želim, da mu ne bi dal zvezdic
SOVRAŽIM TO IGRO. NE MOGEM NADZORITI SUPRE IN SAMO ZRUŠITI VSE STEGE SAMO IZVEN CEST TO JE SLABA DRIFTNA IGRA
to je tisto, kar ocenjujem to dobro igro na podlagi igranja hiter zabaven, vedno zabaven način preživljanja prostega časa
Kontrole so tako slabe, da ne morem iti v ožino, slabo je in traja tako dolgo, da se premika, ko se zaletiš in če pri visoki hitrosti udariš v stožec, stožec skoraj opazi avto
žal lahko dam samo 3 zvezdice, ker je še veliko stvari, ki so manj podobne fiziki itd. Dal bom 5 zvezdic, če je fizika dobra nazadnje se opravičujem za mojo slabo angleščino
Težko pospeševanje in upravljanje avtomobila. Grafika ni slaba.
Všeč mi je drift clash, ker je imela igra nastavitve za spreminjanje teže avtomobilov... druge drift igre, ki jih igram, niso imele nastavitev za to. Poleg tega je bila grafika res dobra.
Igra je precej dobra, vendar potrebuje meni brez povezave
preveč so popravili volan in grafix
To je zabavna in kul igra, vendar je lažja kot druge spletne dirkalne igre.
Drift Clash Online Racing பந்தயம் svmd
Potrebe, ki se uravnoteženo, ko gre za tekmo odločitev. Trdi, da želijo igrati, ko im dal againt ljudi, ki imajo očitno boljše avtomobile. Bi bilo bolj zabavno, če nas matchmaking dal proti ljudem v isti ravni napredku namesto nekoga, ki je bil za mletje mesecev, ki ima eno najvišjih bonitetnih avtomobilov v igri.
Nerealna grafika igre, vendar ima dobre kontrole
Neverjetno je! Preprosto je driftati! Včasih zamuja, vendar je igra vredna tega!
kaj v resnici izhaja iz kompleta telesa po meri, tako da je morda zdaj problem
to je precej lahka in koristna igra
To je neverjetna igra, vendar prosim, popravite drift, ko zanesem, potem spustim volan, samo pojdite popolnoma naravnost FR legende so v tem veliko boljše
Ta igra je super, dela tisto, čemur je namenjena. veliko avtomobilov in platišč ter načinov igre. Ta igra se mi je zdela zelo zabavna in mislim, da vam bo.
Igra se zruši vsakih 10 sekund
Preveč oglasi
Poskrbite, da bodo kontrole bolje postavljene na nagibni zaslon
Vsakič, ko zmagam, mi vedno govori, da sem izgubil. Ali se to komu dogaja, če zmagaš, pa ti pove, da si izgubil.
da so ti dragulji zelo dobri za svet in te lahko osrečijo s svojim življenjem in nikoli ne boš tam nekega dne in jaz bom vesel zate
Zelo risana grafika in nerealna fizika in to mi res ni všeč, vendar je brezplačno
Lahko se izboljša
Odlična igra, res uživam v njej, vendar menim, da bi morali narediti dve stvari: 1. Cene naj bodo nekoliko nižje 2. Avtomobilom dodajte več stilov, na primer dodajte spojlerje ali preobleke, vendar je ta igra odlična.
Ni slabo, potrebno je le boljše prilagajanje, to je vse.
To je najboljša 1v1 drifting igra, kar sem jih videl. Kontrole naredijo igro bolj. Rad bi videl prihodnje posodobitve. Ta igra je zelo zahtevna, a zabavna.
Epic Heroes War: Super Heroes Avanture irii
Tako zelo mi je všeč ta igra. Lahko se igrate z ljudmi na spletu in lahko naredite Free Roam. Lahko oblečete svoj avto in lahko kupite avto. To je kot NAJBOLJŠE!!
Morate postaviti razred tipov avtomobilov, ker me vsakič premaga avto, ki je veliko boljši od mene, zato ga prosim dodajte, da ne bo ves čas nepošteno! Tudi, ko imate več točk, potem je drugi igralec in je dirka končana, drugi igralec pa nenehno dobiva točke, čeprav je dirka končana, kar je goljufanje! In jih naredi, da zmagujejo ves čas!!!!
najprej ta igra je zelo dobra kontrola, diapozitiv, tha avtomobili je v redu grafika?yeee, vreden je velikosti in nenazadnje je oglasov, oglasov morda ni tako veliko, vendar priporočam, ko želite igrati brezplačno gostovanje po spletu, priporočam, da jim preprosto pustite, da se igrajo, ne da bi gledali oglas. kmalu bom dal več posodobitev te igre
Defenente bi moral to igro preizkusiti brez oglasov in je super zabavno!!!
Ta igra je igra, ki sem jo iskal že leta. Ta igra je popolna. Edino, kar jim predlagam, naj spremenijo, so ljudje, s katerimi se soočaš, ker se zdijo prelahki. Morda se morate soočiti z enakimi nivoji avtomobilov, da dobite več kovancev, da dobite druge avtomobile, in naredite to igro za ustvarjanje
Tako kot fr legende, i love it !!
To je dobra igra, vendar je optimizacija slaba, tudi zvoki so lahko boljši
ta igra je tako kul in dobra grafika