Post by fauzulfailustzems on Feb 24, 2022 0:49:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini World: CREATA ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini World: CREATA IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ více výdrž hack ▞▞▞
▞▞▞ Mini World: CREATA 2022 version ▞▞▞
Mini World: CREATA Petualangan qml
no, začal jsem to hrát, když jsem ztratil svůj minecraft mod nebo tak něco, je to docela zábavná spousta nových věcí na hraní, ale o šedých předmětech. jak je získám. jsou zamčené nebo co. co mám dělat, abych je odemkl, jako když se někdo vloupal do domu?
je to skvělá hra, já a můj syn ji rádi hrajeme. Jen bych si přál, aby tam byla vesnice a někteří vesničané mají rádi minecraft... prosím... také to teď nemůžu hrát offline... rád to hraji offline, protože tam nejsou žádné zpoždění, ale teď to není offline... jak smutné. přepněte jej prosím znovu do režimu offline
Tato hra je zábavná, rád hraji režim přežití (0 _ 0) yeay můj bratr buď jako: tato hra se mi nelíbí i Líbí se mi hra MOBILE LEGEND BANG BANG
정글 어드벤처 3 어드벤처 eqp
svět je docela dobrý, ale chci si hrát se svou kamarádkou a pozval jsem ji do pokoje, ale nevidím ji! prosím opravte tento problém, děkuji
Líbí se mi to, protože si můžu hrát se svým velkým bratrem 😊😊
Tato hra je tak zábavná, že je snadná a tolik. Předměty v této hře, železný krumpáč je tak skvělý, že mohu použít schopnost rozbít 2 bloky tolik davů a přidat nástroje Redstone do této hry, protože je lepší, když můžeme mít v této hře několik předmětů, diamantový meč je cool, schopnost je cool and the reaper Má tolik poškození a můžeme v této hře dosáhnout určitého pokroku, ale obchodníci mají drahé zbraně, ale jeho XP jsou užitečné, protože je potřebujeme pro obchody, děkuji
Aktualizace je opravdu OPRAVDU DOBRÁ, ale když pokaždé, když chcete jít do svého světa, prostě potřebujete jiný svět opustit a přejít na vytvoření a smazání a nyní můžete přistupovat, ale je tu jeden problém s načítáním...... ....nenávidím to opravdu, prosím opravte to
Super moc 😃 a jsou tam i hry pro více hráčů a skoro žádné reklamy!
Ahoj mini, jak vařit maso zvíře l snažím se o novou pec nefunguje, takže si můžete vyrobit nástroje pro vaření, prosím aktualizujte
dobrá nebo dokonalá hra nebo je DOBRÁ
Zkoušel jsem hru, ale nemohu si přidat ani přítele, mého synovce. QR kód je k ničemu, protože jej nelze naskenovat. Nikde nemohu najít sken. Vaše aktualizace je tak k ničemu a aktualizace lobby je hrozná. Je to matoucí.
Zkoušel jsem tuto hru, myslel jsem si, že je to v pořádku, ale havarovala, hodně, zkouším hrát jinou hru, ale stále padá!
Tato hra byla úžasná, milovala jsem ji. ale proč jste z ní udělali online hru? Mód pro jednoho hráče se mi líbil, stejně jako mnoha lidem. Prosím, získejte zpět modul pro jednoho hráče
laguje se
Toto je zábavná hra, připojte se a stáhněte si svou hru, můžete se připojit ke svým spoluhráčům a přátelům, chatovat spolu a skupinový chat s přáteli, můžete si zahrát wushug a zajíček a vytvořit hru a avatara, stáhněte si tento nyní pojmenovaný mini svět: CREATA
Hra byla v pořádku, ale jediný problém je v tom, že když jdu napojit, můj vlk mě nakonec samozřejmě bude následovat, ale když se dostanu na hladinu, vlk tam jen stál nebo ani jeden nevyleze zpět na hladinu, někdy je to pěkně otravné, když to dělá AI. Přál bych si, abyste to opravili, stejně jako u druhého zvířete, když sledují hráče s pšenicí, mám ještě jeden problém. Když prší, moje hra se začne tak zpožďovat, takže mi rám zpomaluje... prosím opravte to
Nemůžu to hrát, když zruším povolení věcí a neexistuje způsob, jak hrát, takže hru odinstaluji a navíc bylo těžké najít diamant a ty to uděláš, když to bylo tak těžké, protože jsi stále noob
Miloval jsem, když jsme mohli hrát offline
Nemohu se dostat do svého světa a vždy zamrznu, když se připojím ke svému světu, teď zamrzne, hra se mi líbí, ale když můj svět vždy zamrzne, opravte to
super hra ale na fps
Mini World je skvělá hra, ale chyby je třeba opravit!!! Ve většině případů hra zamrzne a poté se oznámí, že se Mini World zastavil...Zkoušel jsem restartovat své zařízení a restartovat Mini World a nic z toho nefunguje
nerad aktualizuji domovskou obrazovku, točí se mi z toho hlava, moje rada, vrať domovskou obrazovku minisvěta na starou, děkuji <3
io
Je to dobrá hra a stahnout!!!!!!!!
Já a moji sourozenci tuto hru opravdu milujeme, ale musíme si na tuto novou aktualizaci něco stěžovat. Tato nová domovská obrazovka se nám moc nelíbí. Domovská obrazovka je poněkud chaotická (náš názor). Pokud si můžeme vybrat, preferujeme starou domovskou obrazovku, zvláště zahradu. Omlouvám se, pokud jsem řekl něco hrubého nebo špatného. Každopádně tuhle hru miluju ❤
Velmi zajímavá hra Líbí se mi, dejte více aktualizací creata Líbí se mi vaše osobnost s vašimi herními studiemi, llc nebo více Děkuji vám děkuji.
Je to dobrá hra, pokud by to byla plná hra, a bylo by skvělé, kdyby byla aktualizována do roku 2021 a zůstala na hlavní stránce, kde můžete těžit materiály, pak by to byla dobrá hra pro Avery one.
❤❤❤❤❤ SUPER HRA😍😍😍
Líbí se mi tato hra, můžete se stát online jako předtím
Zkušenost byla skvělá v mini světě, ale pak se něco stalo, když jsem se připojil k mini světu. Trvalo dlouho, než se načetlo, a hlásí, že nemám wifi nebo žádnou síť, když síť a wifi mám jen mě bolí mozek, ale doufám, že se to samé nestane další den.
Líbí se mi tato hra, ale proč aktualizace jako je tato se mi opravdu líbí stará pls opravte to plssss. Nové sání opravit Nelíbí se mi nové
Nenávidím tuto hru ani offline, přeji si, aby už nebyla v obchodě Play
WAAAAAAAAAA. 😭😭😭😭✊✊✊✊😭👎🏻
Je tu kopie mini světa, ale falešná. Říká se tomu block man go a nehrajte block man go.
Amo
Hodnotím to hvězdičkou 1, kdybych nepřišel o přítele, dal bych tomu 5 hvězdiček. V aktualizaci deštného pralesa jsem ztratil svého přítele pro tvůrce: c. ale mini svět je trochu zábavný.
Mini World: CREATA Avontuur foa
Tato hra je velmi rozbitá a když přejdu na jiné, stále se zobrazuje nabídka Více map
Kámo, co se stalo se starým hlavním menu...je to tak matoucí! !
mohlo by být lépe. proč potřebujeme mít mince, abychom si přizpůsobili svou postavu? nebylo to dříve zdarma?, někdy hodně zaostává, ale to může být jen můj tablet.
Mini World: CREATA ایڈونچر uve
Super roztomilá hra stahovat
Nefunguje to, protože když si to stáhnu. Bude mi to říkat, že to bylo staženo, ale když jsem přešel na svou obrazovku, na obrazovce nebyl žádný MiniWorld Block Art. Od včerejška jsem to stahoval znovu a znovu a nefungovalo to, takže doufám, že dokážete vyřešit VŠECHNY ty problémy!!!!!! MŮJ BRATR MÁ TUTO HRU A NEFRUSTRUJÍM!!!!!!😠😡😢😣
Je to pěkná hra, ale pořád mě vykopává, když se snažím připojit! Prosím opravte tu závadu nebo co to je
Prosím opravte tu svou zatracenou hru. Nemohu snést tu pitomou věc s takzvaným síťovým problémem. VŮBEC si neumím užít svět mého přítele. Pokud jste tak líní opravit vážný problém této hry, jednoduše to pusťte. Není třeba se příliš starat o jednu stranu, jako je vaše hra Royale. Vaše hra je stále v pořádku, ale vaše chyby nebo wtv jsou stále otravné.
Kdysi jsem tuto hru miloval, po nové aktualizaci je velmi matoucí se v ní pohybovat.. neexistuje žádný tutoriál pro navigaci v novém mini světě, já a moji přátelé jsme to hráli celý den, po aktualizaci jsme ji všichni přestali hrát
Je tato hra i pro Angličany, protože je tu jen spousta lidí, kterým nerozumíte a bylo těžké hrát, miluji, jak si můžete vyrobit své vlastní věci, jako jsou boty, zbraně a mnohem více, když nemůžete mluvit jazyk, tato hra není pro vás!😡😡😡