Post by noitirenira on Feb 17, 2022 23:23:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brothers in Arms™ 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brothers in Arms™ 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code veliko točk ▞▞▞
▞▞▞ Brothers in Arms™ 3 2022 version ▞▞▞
Tako me suspendirali. ZAKAJ
Dajem mu eno zvezdico, ker mi nenehno govori, naj svojo napravo povežem z internetom, tudi ko so moji podatki vklopljeni, lahko igram naslednjo stopnjo, isto kot se je zgodilo, ko sem jo prvič namestil lani
Res mi je všeč, vendar brez Wi-Fi-ja brez igranja in upam, da bodo nekoč dovolili igrati igro za več igralcev na mobilnih podatkov...... Torej 😔
Igra se nepričakovano zruši.. Te igre zagotovo ne bom priporočal nikomur
Prosim, imam težave s to igro, poglavje 1, tretje stopnje se ne morejo naložiti. Naložila se bo le majhna in se ustavila. Ocenil bom s petimi zvezdicami, če bo ustrezalo
Brothers in Arms™ 3 Arkády ngf
Všeč mi je bila ta igra, vendar sovražim nekatere napake..prosim, ustavite hekerske dejavnosti..pokvarijo igre in nekatere oglase, ki se prikazujejo med pretepanjem...prosim nadzirajte hekerske dejavnosti in oglase...
Ima slabši multiplayer doslej. Pred kratkim sem imel okoli 9000 pasjih oznak, vendar je vse izginilo in namesto tega sem dobil 1000. Ko poskusite način PVP, medtem ne deluje, imam internetno povezavo. Fantje imate res veliko dela.
Med izbiro "potrošnega materiala" bom poslana nazaj na domačo stran. Prav tako ni mogoče klečati ALI ležati. Buggy kot hudič tudi.... Še vedno potrebuje VELIKO dela.....
Kot Batelfild 1
Zelo dobra igra, vendar so stroški nakupa orožja za prehod v naslednjo stopnjo zelo visoki, ne morete niti priti do tega, če igrate neko stopnjo v igri .. poskusite izboljšati
Dobra izkušnja igre na začetku, vendar je zanimanje izgubilo, ko je napredovala. Kako lahko ubijaš tanke z granatami, sestreliš letala s smg. Dobra igra, vendar je izvedba izklopljena.
To je najboljša igra, ki sem jo kdaj plačal, vendar je razlog, zakaj sem dal 2 zvezdici, 3. del kampanje 1 (končna obramba), ki se sploh ne naloži, mislim, da morate to težavo odpraviti in jo znova posodobiti.
Brothers in Arms™ 3 Arked mib
Ne morem igrati stopnje 10.zatakniti stopnjo 9.kaj naj zdaj storim, naj mi nekdo pomaga.ali je konec igre, naj mi nekdo pove ali naj izbrišem igro
Ful dobro grafiko ma pa tko k jo igras se ti zdi, da se kokr zdej dogaja
Igral sem jo že nekaj let in zdaj je tako drag. Moral sem plačati zajeten znesek za odklepanje odra in orožja.
Hudo, da za igranje v načinu za več igralcev potrebuje samo wifi. Zakaj ne bi omogočili omrežja operaterja?
Kakšne igre, ki jih je težko odkleniti, orožja ni mogoče kupiti niti za denar 😬
OMG!!!KAKA OROŽJA!!!👌
Več igralcev: dobesedno streljam na ljudi toliko, da postane dolgočasno poskušati ubijati ljudi, edini način, kako lahko dosežete hiter niz ubijanj, je z ostrostrelcem.....žalostno je, kako dolgo traja, ampak če je bilo to izboljšano, potem ja igra bi lahko imel nekaj noro dober potencial
Nekatera poglavja, ko poskušamo naložiti misijo igro, samodejno zapremo
Ko sem igral, sem se počutil tako dobro glede sebe, grafike, kontrole, Fps in še več. Ko sem prišel do igre za več igralcev, sem mislil, da bo zabavno...... NE. MOJA PRVA SPLETNA TEKMA V TEJ IGRI IN DOBILA SEM HEKERJA. NAREDITE NEKAJ V zvezi s tem. VESNO DOBIM SPAWN KILL IN VSAKO IGRA TAM JE HEKER. Razen večkratnih hekerjev v igri za več igralcev je igra neverjetna. Ocenil bi 4-5 zvezdic, vendar je toliko hekerjev. Prosim, naredite nekaj glede je in morda bom spremenil svojo ceno.
Bila je dobra igra, dokler se nisem prijavil iz svojega računa iOS v svoj račun za Android, nato pa sem bil označen z zastavico, nato pa uvrstil vse svoje dosežke in napredek je bil izbrisan po 14 dneh blokade obeh računov, tako da moram zdaj začeti znova, tako da na koncu ne bom več igral super igre, samo počutim se ogoljufanega in tudi prideš do določenega mesta v igri, kjer moraš plačati denar za nadaljevanje (velik denar), kot sem rekel, je bila moja najljubša igra, dokler niso rekli II prevaran 🧐🧐🧐
Samo mirno želim igrati tekmo za več igralcev, vendar je toliko hekerjev
Medtem ko igram igro, se bo spotaknila in se vrnila v meni, in znova bom zagnal igro, boleče je..
Hero Factory - Idle tycoon Szimulációs játékok ltp
Zakon
Brothers in Arms™ 3 Arkade erg
Prosimo, zmanjšajte količino poskusnega orožja v načrtu. Preveč se sliši
Pravzaprav je zabavno igrati in grafika je super ..... vendar mi ni všeč dejstvo, da imam svoje podatke, preden kupim svoje orožje, ampak spet katera koli igra, tako dobra, s super grafiko je vredno.
Zelo dobra posebaj pa grafika
Sm škoda ki nemoreš bit naci
NE BO vam dal predmetov opreme, za katere piše, da jih dobite. Nekatere misije uporabljajo ostrostrelsko puško, ko bi bil smg dejansko boljši. Ker se v vojski izdajajo babice standardne izdaje, NE pa v tej igri, izprazniti celo nabojnik v sovražnikovo glavo (strel v glavo) zakaj? Zdi se, da en strel v glavo v tej igri ne šteje! Če želite ubiti tarčo, morate izprazniti celoten nabojnik. Minus 5 zvezdic
je res lepa igra, vendar morate veliko delati na njej. Ker kot oblikovalec iger morate imeti ljudi, da preizkusijo igro, preden jo izdate, na primer igre za več igralcev, ko igram igro, moja ekipa zmaga, me samo odklopi s strežnika in to ni prvič niti drugič, zakaj ne vprašate drugih ljudi, ki so prenesli igro. Prepričan sem, da boste prejeli enako pritožbo, zato prosim in poskusite jo preveriti in nadgraditi, ker dobiva res nadležno 😡
Koliko je iPad 3 vreden v okviru programa Apple Recycling? Koliko je iPad 3 vreden v okviru ... Brothers In Arms 2: Global Front brezplačno prenesete.
Končna obramba Brothers in Arms 3 kampanje 1 se ne odpre v mojem Tecno Spark 4
Za prvo misijo je zelo dobra igra. Toda po neki misiji plačajte denar, da se zabavate. Potem bi bilo zelo boleče, če ne bi bili razkošni. Prvič sem mu mislil dati 5 zvezdic. Toda kasneje sem razmišljal, da bi dal 1 zvezdico. Ampak jaz sem velikodušen.
Brothers in Arms™ 3 આર્કેડ xco
Grafika, zgodba in kontrole so zelo dobri. Rad igram to igro. Obstaja samo ena stvar, ki mi ni všeč. Njegova cena je zelo nizka za posodobljeno vaše orožje. Ta mi ni všeč. Zato dajem 3 starte.