Post by noitirenira on Feb 17, 2022 23:20:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ MouseBot ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MouseBot IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди збільшують ключі ▞▞▞
▞▞▞ MouseBot 2022 version ▞▞▞
Маса добре зрозуміла
Гра чудова, але є незначні проблеми: - *6 життя недостатньо
Це добре, але коли ви починаєте грати в гру, вона завантажується занадто довго
😍 дуже класна гра но я ставлю 4 бо важко
Неможливо зробити ставку
Досить добре, просто потребує нового оновлення
Те, що нудно в цій грі, - це таймер.
Ця гра не працює, тому що продовж
дуже добре зроблено
Віджей
ця програма найгірша!! Я встановив його, пограв у гру 5 хвилин і *ПУФ!* мій телефон повісився, не дозволяючи мені нічого робити щонайменше одну годину 😡 НЕ ЗАВАНТАЖУЙ ЦЮ ПРОГРАМУ
Дуже хороші ігри, я в неї граю вже 5-й раз 😇😇😇
Вау, я грав у гонки на пляжних баггі, але я пішов у PlayStore, щоб отримати чіти, а потім побачив бота для миші, і це був векторний блок, тому я встановив його та пограв у нього, і це було найкраще з усіх.
MouseBot Actie fnne
клас
Заманив придбати преміум-видання. Після оплати кошти були вираховані, але преміум-функції не активовані! Отримання повідомлення про помилку із зазначенням проблеми із замовленням. Не так, як очікувалося.
Не добре
👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼⚡⚡⚡⚡⚡
Для дітей до 3 років
Це гарна гра, але занадто складна для телевізорів, якщо ви щоразу вмираєте, то вам доведеться скинути гру. Кожні п’ять хвилин ви отримуєте шанс, але рівні занадто складні 😔 Ви також повинні дати жетон енергії за 5 хвилин і шанс перетворити сир 🧀 на енергетичні жетони.
Гра відкривається і відразу закривається
Весела гра дуже складна і легка. Чудова робота
Будь ласка, виправте 2021 рік
Треба попрацювати над графікою і змінити музику
Гарна гра, але не на Марку
Гра не запускається, вилетає через 5-7 секунд
Він більш плямистий
MouseBot Action fhh
Не працює!!
Відредагований рейтинг: IS Дуже хороша гра - WAS - доки виходячи з гри не почав ЗАМОРИВАТИ телефон, для відновлення потрібно видалити акумулятор. У середньому Зараз 1 :: 3 відтворення. Частота збільшена, а також швидкість віджиму електроенергії, з більш високими рівнями. Samsung Galaxy Core Prime; 64G sdCard, усі ігри "переміщено в". Вимушений видалити, на жаль. Фактично дійшов до 2-го рівня 2-ї половини розділу, 2-ї хвилі та лазерів.
Це найкраща гра, але без оновлень
Ця гра просто хоче, щоб ви витрачали гроші на преміум, тому що половина рівнів ваааааааааааа смішно мати лише 6 крутих життів!!!!
Скільки часу потрібно, щоб завантажити?
Це чудова гра
Mindustry アクション elf
Це хороша гра 🤣👍
Це добре і найбільш неможливе. Я це люблю. Будь ласка, завантажте цю програму та насолоджуйтесь задоволенням. Я виграю всі симуляції. І виходить весело. Це дійсно веселий і найпопулярніший додаток.
Не дати моїй сестрі отримати додаток
Він вилітає на моєму телефоні, але працює на моєму комп’ютері, і я б хотів грати на мобільному, але не можу.
Гарна гра, але чи можете ви створити гру, в якій ви граєте за кішок, які намагаються знищити робота-мишку
професіонал
Suppppper легка гра, але все одно чудова, і мені було весело грати. Хотілося б, щоб було більше історії і, можливо, менш очевидних шляхів? Все одно чудова гра
добре
Це найгірша гра, я так ненавиджу життя, хто коли-небудь створював цю гру, будь ласка, видаліть життя, і встановіть її назад, якщо ви це зробите
Я люблю цю гру, і це весело, я грав у неї в дитинстві, і мені вона сподобалася краще, ніж настільна гра під назвою мишоловка, дякую за цю гру
Вгору = недостатньо живлення
ДУЖЕ ПОГАНА ГРА НЕ ВІД
Чи можете ви зробити гру простішою, тому що рівні дуже складні!
Зараз так весело грати!!!
Хороші розробники ігор, я маю на увазі векторний блок
Гра виглядає круто, але в ній немає графічного інтерфейсу, тому я не знаю, що я роблю. Будь ласка, виправте це.
MouseBot Action wqsm
гарна гра мені дуже подобається
MouseBot Azione qarg
Найкращий...