Post by noitirenira on Feb 17, 2022 23:17:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty glitch drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ Mobile Legends: Bang Bang 2022 version ▞▞▞
Od GrandMaster 1 po Master IV, pretože mám latenciu 300 ms a je nehrateľný!!! Kúpil som si 2 nových hrdinov za 64k BP (2x32k) a kde sú? Vráť mi body Battle!!!! Alebo vymažem túto hru a neodporúčam ju ostatným!! Už to opravte!! Len strácaš môj čas pre nič...Vráť mi peniaze!!!!!!!!!!!!!!!
Hra je taká dobrá a návyková. Mali by ste však odstrániť chatbox, pretože je tu veľa negatívnych a toxických hráčov, ktorí môžu ostatným zničiť hru a spôsobiť, že ju už nebudú hrať, pretože väčšina z nich používa drsné/zlé slová. Mali by ste mať náhodné slová/frázy, aby ste si mohli vybrať na základe ich preferencií.
Tuto hru som hral rok.... A viete čo pre ľudí nemá IQ nie je schopný hrať originál (League of Legend) Väčšina ľudí nevie ani ako utočiť. LOL hrám rok a niečo a mám ovela lepšií zážitok s toho ako s touto lagujúcou hrou k tomu všetko sa z vás hľadá zobrať aj posledne$$$.Silne odporúčamm.
Dávam jej 4 hviezdičky, pretože pri každej aktualizácii sa vyskytne problém so sieťou, ktorý spôsobí nestabilné zlyhanie siete v hre, zvyčajne v magickom šachu, ale celkovo je to pekná hra a veľa chýb.
Zato len 2 hviezdy bo na ranked keď hrám vždy ma napoji do hry tak mi nonstop dá takých retardovaných hráčov, že nemám šancu ísť hore.! Skôr mi dá na bežný normálnych poslednýchov.
Na piči ružová
Mega perfektná hra, ale po novej aktualizácii jej hra začne padať :/
Mobile Legends: Bang Bang Action gryv
Mám nový mobil a nejde mi prihlásiť na môj účet čiže skoro 2ročný účet je fuč plus všetky moje odomknuté postavy .. skóre...
táto hra je taká skvelá a úžasná, ale prečo som ohodnotil túto štvorku, je to, že vstup do zápasu nebol taký rýchly vzhľadom na skutočnosť, že ma núti čakať 1 minútu a viac, aby som mohol konečne vstúpiť do zápasu a nebolo to 10 minút aj hra, pretože mne, mojim tímom a mojim nepriateľom nejako trvalo ukončiť hru na viac ako 20 minút. Celkovo je táto hra úžasná, ale dúfam, že Moonton to vyrieši.
Veľmi pekné
Potom, čo dám tejto hre šancu, dám jednu hviezdičku. Napriek tomu je v tejto hre niečo naozaj nevyvážené. Po prvé. 1. Počas stretu, alebo keď sa chystáte zomrieť, signál niekedy vypadol, chcel by som zvážiť, že je to kvôli mojej sieti, ale stáva sa to mnohokrát. 2. Nevyrovnaní hrdinovia. Existuje niekoľko hrdinov, ktorí hru skutočne prevalcujú. 3. Neférové vytváranie zápasov. Budete sa spájať so zlými spoluhráčmi a nízkymi hodnosťami, zatiaľ čo budete čeliť šmolkom a vysokým hodnostiam.
Mobilné legendy skvelá hra, ale... Miya skin HONOR mám telefón HONOR 10 môžu ľudia, ktorí dostali česť (telefón), dostať ten skin zadarmo???! BTW som SLOVENSKO,🤣 PRE ĽUDÍ, KTORÍ TOTO ČÍTAJÚ.
Zapol som zámok hrdinu, ale nefunguje, žiadna červená čiara a ikona zámku. ale sú to nepriateľské ikony. ked kliknem nic sa nestane. opravte to prosím. aj moj poco f3 aj honor 8x ma to iste.
picovinayf8v8y 9 0 io Gplam s8t.s rozjebal som skoro telefon
Vpoho ale nebaví
Mobile Legends: Bang Bang Veiksmas dqh
Odmeny sú dobré, ale hrateľnosť potrebuje zlepšenie. Existuje veľa hrdinov, ktorí potrebujú byť nervózni ako Lancelot. Jeho poškodenie je príliš silné a môže byť armádou jedného muža aj na začiatku hry, čo je tak nespravodlivé. Zvýhodňovanie je príliš veľké. Tank je príliš slabý, keď by mal byť tým, kto vedie tím.
Zo začiatku sa mi páčilo hrať túto hru, ale tieto aktuálne aktualizácie som to trochu nenávidel. Vždy, keď som hru otvoril, ping bol stále červený, aj keď môj signál je veľmi stabilný. Myslím, že to nie je ani o mojom telefóne. Môj telefón je ideálny na hranie a čo teraz? Myslím, že ak to bude pokračovať, doslova to vymažem. Opravte to rýchlejšie!
Prvýkrát, keď som hral, bolo to krásne, pretože tam nebol žiadny trashtalker, ale po dlhú dobu tam bolo viac a viac toxických hráčov. A vždy strácam sériu. Prial by som si počuť víťazstvo.
Na začiatku to bolo úžasné, ale teraz sú niektorí hrdinovia prebití (ako Clint). Miya je príliš slabá.
Systém je nespravodlivý v párovaní hráčov. V konečnom dôsledku stratíte veľa, aj keď vynaložíte všetko svoje úsilie na pozdvihnutie svojho tímu. Je tiež ťažké kontaktovať vývojárov, najmä ak máte z hry nejaké obavy. A predtým, než niekto spochybňuje moju recenziu, moja najvyššia hodnosť bola Mythic, takže túto hru hrám veľa a veľmi dlho. Žiadne vylepšenia so systémom párovania, tak som sa po dlhom čase rozhodol skončiť. Ďalšia vec, hackerov máp sa v poslednej dobe objavilo veľa.
Veľmi nevyvážené, pokiaľ ide o rozdávanie škôd a meta sú vždy rozbité, takže veľa problémov s pripojením, ako sú oneskorenia. Matchmaking nie je bohvieaký, pretože ako sa stále stretávam s hráčmi afk, trest nie je prísny. Pokiaľ ide o kožu, nie sú cenovo dostupné a nemyslím si, že koža za to stojí kvôli ich animáciám.
V čase, keď si potom vyberiete hrdinov a idete do boja, je tu stále načítavacia časť, kde je v percentách do 100, ale moja je len do 50 a vráti sa znova načítať. To je dôvod, prečo nemôžem hrať priamo a dokonca mi dať trest za AFK
Táto hra sa každou aktualizáciou zhoršuje a zhoršuje... Vtedy ste túto hru mohli hrať s akýmkoľvek typom telefónu... Ale teraz sa zdá, že na spustenie tejto veci potrebujete super ultra herný telefón. Napríklad som otvoril MLBB, aby som sa dobre zabavil, ale samotná obrazovka načítania trvala 30 minút a po týchto 30 minútach sa načítanie stále nedokončí, takže som hru jednoducho zatvoril....
Prial by som si, aby ste mohli aktualizovať vytváranie zápasov. Zoraďte hráčov podľa ich najvyššej nedávnej úlohy. Napríklad hrám viac tankovú rolu v mojich nedávnych zápasoch, potom mám väčšiu šancu spojiť sa s hráčmi, ktorí majú v poslednej dobe najvyššiu rolu mág, bojovník a strelec. Je naozaj nepríjemné, že väčšina tímu má rovnakú rolu, potrebuje sa prispôsobiť alebo bojovať o svoju rolu a skončilo to tak, že niektoré roly chýbajú.
Superhero War: 로봇 싸움 액션 bfwh
Hra je pekná, nie je príliš zlá, nie je príliš ošúchaná, určite nie je dobrá na skutočné konkurenčné hranie, hoci táto hra nie je skutočne vyvážená, ale inak je to zábavná hra, má svoje intenzívne a zvláštne momenty, zmení recenziu neskôr, keď sa veci zlepšia.
J J
Po aktualizácii sa nemôžem prepnúť na svoj druhý účet, vždy mi to prinieslo nový účet a zdieľanie na Facebooku vždy reštartuje hru, na rozdiel od predchádzajúcej, ani som nemohol získať odmenu. Opravte to pls
Nevyvážená a po peniazoch hladná hra sa ešte zhoršila hrozným dohadzovaním. Niekoľko vybraných hrdinov môže dominovať celej hre. Vzhľady a emblémy tiež poskytujú zvýšenie štatistík, za ktoré musíte zaplatiť skutočné peniaze. Matchmaking je neskutočne nevyvážený. Ak je vaša miera výhry vyššia ako 50 %, budete spárovaní s menej skúsenými spoluhráčmi v snahe udržať vašu mieru výhry na alebo pod 50 %. Nemôžete hrať s priateľmi, pretože vždy budete hrať proti oveľa lepším hráčom. Nevyvážená hra.
Hrozna hra fakova radsi hrajte normálne tak grafika je omnoho lepšia na originale
Milujem hru a všetko, len to, že zákazníckemu servisu trvá príliš dlho na to, aby mi odpovedali, aj keď som ju hral 6 rokov a minul som v nej 300 dolárov. Snažím sa získať späť svoj napadnutý účet, ale zákaznícky servis v skutočnosti pomohol hackerovi namiesto mňa. Teraz po týždni odpovedali, ale nedostal som verifikačný e-mail na viazanie účtu moonton alebo dokonca nemôžem zmeniť na iný e-mail, pretože stále hovorí „príliš veľa neúspešných pokusov. Skúste to znova neskôr“ aj po 9 dňoch.
Táto hra je skvelá hra na trávenie času. Za posledný mesiac hra fungovala skvele, až donedávna sa mojej hre nejako podarilo premiestniť na iný server.Viem to z dvoch dôvodov, jeden: keď sa pokúšam zaradiť do fronty, dostanem 400 ms, zatiaľ čo v pravom hornom rohu mojej obrazovky sa zobrazuje priemer okolo 50, a dva: keď som sa náhodou zaradil do radu, videl som veľa brazílskych vlajok a zdá sa, že trochu príliš náhodné. Opravte to, pretože je to dobrá hra a nechcem hrať LoL.
Tak nevyvážené. Sion alebo xin zhao a u majú výhry zadarmo (yep im lol hráč XD) nevyžaduje sa žiadna zručnosť.
Nechce sa to načítať
Táto sieť záplat je odpad. Už používam zosilnenie siete, ale stále to isté. Sieť skáče z 12 ms na 270. Wth. V inej hre ako PUBGM alebo inej online hre som nemal žiadne problémy so sieťou. Dúfam, že dokážete opraviť sieť alebo podobné veci. Vďaka. 01/10/22 táto hra sa zhoršuje. Moja postava sa zrazu zasekla, ani neviem prečo. Aktualizácia: Všetky som už urobil, ale teraz sa snažím hru preinštalovať. Pozrime sa
super hra jeden hrac ma takeho tulena ktery zpúsobi ze nemoze utocit na 2s
Naozaj milujem túto hru. Ale hráči sú jednoducho toxickí. Teraz si to veľmi užiť nemôžem. Je ťažké vylepšiť sa, aby ste boli v tejto hre dobrým hráčom, pretože každý vás chce len zraziť. Idk. Začalo to byť nudné a už to nechcem hrať znova
brácho, opravte systém zápasov, je to nespravodlivé, pretože vždy, keď sa pokúsim urobiť sólo zápas, vždy by som dostal silného súpera alebo živiaci tím, to isté sa stalo, keby som hral duo alebo tím, ale nie je to zlý spoluhráč, ale skôr silný súper, ktorý doslova má svetové tituly práve opravujú toto nespravodlivé porovnávanie a tiež oneskorenie, neznášam to vždy, keď vyhrávam proti súperovi, zrazu by som zaostal, aj keď moje internetové pripojenie je veľmi dobré, opravte to prosím
Podľa mňa je to veľmi skvelá hra. Aj keď mám jeden malý problém. Noví hrdinovia sú super operatívni a majú tendenciu byť veľmi často zakázaní. Imo si myslím, že by ste si mali nájsť čas na otestovanie hrdinov, aby ste sa uistili, že to nie je príliš náročné. Okrem toho som naozaj ohromený tým, koľko zábavy tu môžete zažiť, btw veľa šťastia pre túto udalosť
Neférovosť hry viedla k nevýhode. Tvrdá práca každého hráča na dosiahnutí trofeje, v ktorej si tím vyberie kožu M3, bola zmenená. Prečo ich nenechať vybrať? namiesto toho, aby ste im dali 3 možnosti určitých vzhľadov, prečo nezobrať vzhľad, ktorý si vybrali (finálny vzhľad)? (Upravené) thx za kožu M3 estes, VESELÉ ESTES!
Páči sa mi táto hra, ale dúfam, že urobia tak, aby ste sa mohli prihlásiť do svojho účtu pomocou svojho ID a ID SERVERU, pretože som mal hacknutú kamarátku, ktorá má FB, takže už mesiac nehrá. Tiež opravte svoje dohadzovanie dal tomu 4 hviezdičky pred mesiacmi teraz 3 hviezdičky, pretože mám veľmi zlé skúsenosti
Mobile Legends: Bang Bang Jangovar gdk
Po spustení hry trvá načítanie od aktualizácie približne 4 minúty, kým sa otvorí A tiež, každú hru po hre musím reštartovať aplikáciu, pretože sa stále načítava.
Najlepšie °o°
Adam🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴⛹️🤺🧗🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺 🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇼🇷🇼🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺
Skúšal som používať nástroje, všetky nastavenia optimalizácie, žiadne aplikácie na pozadí, drahý internet, čistá vyrovnávacia pamäť, doslova čokoľvek a hra bude mať stále skoky oneskorenia každé 2 sekundy
Mobile Legends: Bang Bang Akció tne